De Beste WordPress Webshop Themes Met Woocommerce

Onmisbare Woocommerce Plugins Voor 2020

Veel moderne webshop thema’s zijn wel responsive. Echter kan het in sommige gevallen ook raadzaam zijn om een aparte mobiele webshop te bouwen met behulp van een mobiel thema. Nu heb je een Payment Gateway nodig. Die zorgt ervoor dat je klanten straks betalingen kunnen verrichten. De Payment Gateway is dan ook één van de belangrijkste aspecten van je webshop.

Het systeem moet niet alleen gebruiksvriendelijk zijn, maar ook veilig. Een onbetrouwbare Payment Gateway kan er mogelijk voor zorgen dat bezoekers toch maar van hun aankoop afzien. Dit bepaalt namelijk welke betalingsmogelijkheden je het beste kunt aanbieden. Richt je je uitsluitend op bezoekers uit Nederland? Dan heb je aan iDeal doorgaans voldoende; bijna alle Nederlanders doen iDeal betalingen.

Zorg ook dat je wordpress website responsive is! Met responsive bedoelen we dat de webshop zich automatisch aanpast aan het schermformaat van de gebruiker. Dit zorgt ervoor dat de webshop er altijd goed uit ziet en goed werkt, ongeacht vanaf welk apparaat de webshop bezocht wordt.

Maar als je ook weleens klanten uit de VS krijgt, dan heb je meer betaalmogelijkheden nodig. Daar betalen WordPress hosting ze namelijk vaker met hun creditcard. Ook PayPal betalingen zijn een optie om te overwegen.

De voordelen van een premium WordPress thema zijn die paar tientjes zeker waard! Er zijn verschillende web sites wordpress webshop waar je premium thema’s kunt aanschaffen, waaronder Themeforest en Elegant Themes.

WordPress Webshop Laten Bouwen Delft

Er zijn verschillende Payment Gateways, en die hebben allemaal zo hun voor- en nadelen. Voor sommige Payment Gateways betaal je standaard een vast bedrag per maand, andere zijn free of charge en rekenen alleen kosten voor bepaalde functionaliteiten. Zelf heb ik goede ervaringen met Pay.nl. Over welke producten te verkopen waarschijnlijk al nagedacht.

Maar er komt natuurlijk nog veel meer kijken bij productbeheer. Hoe ga je je producten beheren? Als je je webshop vanuit huis runt en zelf het productbeheer in handen wilt houden, dan moet je bedenken dat daar nog heel wat bij kunt kijken. Zeker bij een groot aantal producten. Waar ga je je voorraden opslaan?

Heb je daar thuis voldoende ruimte voor, of moet je wellicht een opslag huren? Ga je zelf al je producten fotograferen of laat je dit doen? Wie gaat de productbeschrijvingen en eventuele categorieteksten schrijven en plaatsen? Hoe ga je je voorraden beheren? Wie gaat alle bestellingen klaar maken voor verzending?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *