Bedrijfslening Aanvragen?

Meer Dan 250 000 Aanvragen? Plan Nu Een Free Of Charge Financieringsgesprek In

We zijn persoonlijk betrokken bij onze klanten en komen bij de klant thuis. We denken mee, houden contact en zijn flexibel.

Mkb Bedrijfslening Geeft Informatie Over Alle Mogelijkheden Aan Bedrijfslening

Wij willen een bijdrage leveren aan de maatschappij. Daarom helpen we mensen bij het realiseren van hun passie en dromen. We hebben geen winstoogmerk. We richten ons zakelijke financiering op ondernemers met realistische ondernemingsplannen. We zijn nuchter en zakelijk. Ons doel is het voortbestaan van de ondernemer. Zijn of haar succes is ons succes.

We bouwen aan ons netwerk. We stimuleren dat onze klanten een eigen netwerk opbouwen en verbinden de ondernemer met onze companions. De ondernemer en zijn of haar plan staan bij ons centraal.

Wat Is Het Verschil Tussen Een Zakelijk Krediet En Een Consumptief Krediet?

Erkend MKB Financier, keurmerk van Stichting MKB Financiering Snel en eenvoudig een lening voor uw onderneming OPR-Bedrijfskrediet biedt leningen van €3.000–50.000 aan met looptijden van 1 tot 12 maanden. Onze financiering is geschikt voor bedrijven die te maken hebben met onvoorziene uitgaven. Daardoor weet u actual wat uw onderneming voor de lening moet betalen. De lening wordt in vaste maandelijkse termijnen afgelost. Lees meer over de kosten op de pagina Kredietkosten.

Qredits helpt ondernemers bij het succesvol starten van en investeren in hun bedrijf. We bieden kennis door middel van teaching en trainingen voor ondernemers én we verstrekken bedrijfskredieten tot € 250.000. Ons doel is om dromen van ondernemers mogelijk te maken. Daarbij kijken wij liever naar de toekomst dan naar het verleden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *