Categories
Uncategorized

Alle Financieringsvormen

Interessant Voor Ondernemers

In tegenstelling tot de leningen wordt het juist eenvoudiger om een hypotheek af te sluiten. Bij de hypotheken werd het 2e inkomen in 2020 nog maximaal meegenomen voor 70%. In 2021 wordt dit proportion verhoogd naar 80 zakelijke financiering%. Daarnaast vervalt de overdrachtsbelasting voor starters voor woningen tot € four hundred.000. Een hypotheek oversluiten of uw hypotheek verhogen wordt dus eenvoudiger. Geld lenen weer iets goedkoper

In 2021 wordt hier nog een schepje bovenop gedaan. De leennormen gaan nog verder verzwaard worden. De VFN werkt op dit second aan de exacte wijzigingen. Zodra deze bekend zijn zullen wij dit uiteraard direct weer gaan melden.

Je Triodos Zakelijk Lenen Zó Geregeld

Als je als alleenstaande nu € 25.000 kunt lenen zal je in 2021 ongeveer 235 * 50 minder kunnen lenen. Een verschil van maar liefst € eleven.750. Het maximale bedrag dat je nog kunt lenen is dan nog € 13.250. Bovenstaande geeft al aan dat een lening afsluiten in 2021 lastiger gaat worden.

Een tipje van de sluier kunnen wij al wel oplichten. In de nieuwe normen zal er in ieder geval meer rekening gehouden gaan worden met het autobezit. Verruiming bij hypotheken

In tegenstelling tot de hypotheekrente is de kredietrente de afgelopen maand gedaald. Hoe komt dit verschil eigenlijk? En misschien nog wel belangrijker, kunt u ook gebruik maken van deze lagere rente en is dit interessant voor u?

Een lening beoordelen blijft maatwerk, dit is alleen bedoeld om inzicht te geven. Om even een rekenvoorbeeld te geven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *