Categories
Uncategorized

85+ Most Useful Time Saving WordPress Keyboard Shortcuts

Het kan dus zijn dat dit bij jouw thema er iets anders uitziet. In dit voorbeeld pas ik het standaardthema ‘Twenty Sixteen’ aan.

Waar komt het menu en wat komt erin? Moet er een slider met afbeeldingen komen en zo ja, waar? Mockingbird is een handige on-line software dat je daarbij kan helpen.

Als je een thema hebt gevonden, dan kun je op ‘Installeren’ klikken. Een thema kun je meestal volledig inrichten naar jouw smaak. Ieder thema heeft z’n eigen onderdelen die allemaal aangepast kunnen worden.

Ook kun je hier een favicon instellen, dat is het kleine icoontje dat in het tabblad van de browser wordt getoond. Verder kun je de ‘Kleuren’, ‘Kopafbeelding’ en ‘Achtergrondafbeelding’ instellen. Je merkt dat als je iets aanpast, je het direct te zien krijgt. Bij ‘Menu’ kun je navigatiestructuur toevoegen aan je web site door op ‘Menu toevoegen’ te klikken. Geef een naam op voor het menu en klik op ‘Menu aanmaken’.

Aan de rechterkant kun je zoeken op onderwerpen. Met het eigenschapsfilter kun je instellen waar je thema aan moet voldoen, zodat je specifieker kunt zoeken. Ook hier kun je ieder van ieder thema de details WordPress hosting en een stay voorbeeld bekijken.

WordPress Kennis En Hulp Is Overal Beschikbaar

Als je ongeveer weet wat je wilt, dan kun je daarop een thema woocommerce uitzoeken. Kijk vooral naar de indeling van het thema.

  • Bij de WordPress-adres zie je altijd de de locatie waar WordPress op geïnstalleerd staat.
  • WordPress-adres : Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen zou je hier ervoor kunnen zorgen dat de domeinnaam in de database ook altijd HTTPS is.
  • Tevens kan dit gebruikt worden door Yoast search engine optimization als sitetitel.
  • De sitetitel is eigenlijk gewoonweg de naam van je website.
  • Ondertitel: Bij de ondertitel kun je jouw website in een paar woorden beschrijven.

Kies in het menu aan de linkerkant voor ‘Weergave’ » ‘Thema’s’. Klik bovenin op ‘Nieuwe toevoegen’. In het balkje bovenin kun je bladeren door uitgelichte, populaire en nieuwe thema’s.

WordPress Com Vs. WordPress.org

Kies in het menu voor ‘Weergave’ » ‘Customizer’. In het venster dat nu verschijnt, kun je in het menu aan de linkerkant de basisinstellingen aanpassen, zoals de ‘Site-identiteit’. Dit is de titel en ondertitel van de website.

Paginatitels Van Bestaande Pagina’s Wijzigen

Wat is de positie van het menu, de header en de content material. Kleuren, afbeeldingen, lettertypes, et cetera. kun je allemaal na de tijd wel aanpassen.

Thema voor WordPress downloaden en installeren Via de back-finish website maken van WordPress kun je eenvoudig een nieuw thema downloaden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *