20+ Beste Magento Extensies Voor Je Webshop In 2019

DIE JE ZELF KUNT ONDERHOUDEN? Een Magento webshop laten maken betekend: serieus met je webshop bezig zijn. Want Magento is de webwinkel software e-commerce die wat zwaarder is en bij uitstek geschikt is voor grote tot zeer grote webshops. De voordelen van Megento zijn groot.

U heeft dan slechts één enkel aanspreekpunt. magento hosting Dit maakt alles erg overzichtelijk!

LEES MEER OVER DE HOSTING VAN UW WEBSHOP Wanneer uw webshop is opgeleverd, is het belangrijk om regelmatig onderhoud te laten uitvoeren.

In een webshop kunnen various betaalmethoden worden geïmplementeerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan iDeal, Paypal, creditcard, etc. Niet alleen Nederlandse bezoekers moeten by way of uw web site kunnen betalen, maar ook Belgische en Duitse bezoekers . In overleg met u implementeren we de juiste betaalmethoden in uw shop.

Regelmatig onderhoud aan uw webshop zorgt dat uw webshop stabieler is en blijft. Een onderhoudscontract zorgt er voor dat uw platform maandelijks wordt voorzien van updates. Dit vermindert de kans op storingen en mogelijke hacks aanzienlijk! INTEGRATIE BETAALSYSTEMEN IN UW WEBSHOP

Eijdems Internet kan uw domeinnaam registreren of verhuizen. Ook het hosten van uw webwinkel kan Eijdems Internet voor haar rekening nemen. Serverbeheer is een aparte discipline die specifieke webshop deskundigheden en ervaring vraagt. Eijdems Internet besteedt serverbeheer uit aan gerenommeerde bedrijven die 24/7 beschikbaar zijn. Door de webshop bij Eijdems Internet te laten ontwikkelen en hosten.

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief Wij maken op deze website gebruik van cookies. EEN GOED VINDBARE WEBSHOP LATEN MAKEN

De huidige privacy wetgeving stelt hoge eisen aan de veiligheid van uw webshop. Met name klantgegevens zijn ”heilig”. Bij oplevering van uw Magento 2 webshop ontvangt u free of charge het boek ”Checklist Privacy AVG”. Eén van de auteurs van dit boek is niemand minder dan de dochter van Eugène Eijdems . Floortje Eijdems is advocate bij Advocatenkantoor Banning N.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *