20+ Beste Magento Extensies Voor Je Webshop In 2019

Magento Solution Partner

Die zullen bij Magento 2 important anders zijn dan bij 1 . Het gaat dan met name om zaken als de orderverwerking. Je kunt je werkprocessen aanpassen aan Magento 2, of andersom. Houd er ook rekening mee dat je je personeel zult moeten scholen als je de nieuwe software magento gaat implementeren. Denk goed na met welk product je minimaal online wilt gaan.

Houd ook rekening met de hoge prijs van een magento webshop 2 webshop. Denk al snel aan een bedrag met vijf cijfers. Het kost een webdeveloper maanden fulltime werk om een Magento 2 webwinkel te bouwen.

Maar bezuinig ook niet op het kleinschaligere onderhoud van je Magento 1 shop. Laat je dit onderhoud versloffen, dan loop je namelijk grote beveiligingsrisico’s.

Aandachtspunten bij het overstappen Wil je als webshopeigenaar overstappen van Magento 1 naar Magento 2, dan gelden er een paar adviezen. Neem ruim de tijd voor de overstap en maak een duidelijke planning.

Draait je webshop op 1 en is je omzet niet hoog genoeg om 2 te bekostigen? De laatste jaren zijn er uitstekende Software as a Service e-commerce platforms gekomen, zoals Lightspeed.

Welke functionaliteiten moet het minimaal hebben? Je kunt er namelijk voor kiezen om lean online te gaan en vervolgens uit te bouwen qua functionaliteiten. Doe geen grote investeringen in Magento 1 meer, aangezien je op den duur toch moet overstappen naar 2.

Buckaroo Sponsor Premagento Live 2019

Gebruik het overstapmoment om kritisch na te denken wat voor functionaliteiten je allemaal wilt voor je nieuwe webshop. Immers: iedere additional functionaliteit neemt extra magento hosting ontwikkeltijd met zich mee. Onderzoek ook goed de werkprocessen binnen je bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *